Transport Mainfreight
Mainfreight Belgie

De Wim Bosman Groep is “Leverancier van het Jaar 2010” voor John Deere

Jaarlijks selecteert John Deere wereldwijd uit haar leveranciers de "Leverancier van het Jaar". Dit jaar is de Wim Bosman Groep door John Deere geëerd als "Leverancier van het Jaar 2010".

Reden van deze toekenning is het feit dat John Deere Wim Bosman niet ziet als een standaard leverancier maar als een leverancier die een integraal onderdeel uitmaakt van John Deere's succes in Europa. Naast deze award is Wim Bosman net als in 2009, opnieuw erkend als "Partner" binnen het John Deere "Achieving Excellence Program".

Leveranciers die deelnemen in het "Achieving Excellence Program" worden jaarlijks beoordeeld op verschillende prestatie-indicatoren zoals kwaliteit- en kostenmanagement, distributie, technische ondersteuning en relatiebeheer, wat een maatstaf is voor proactiviteit en ontvankelijkheid.

Partner is het hoogst haalbare leveranciersniveau binnen dit Achieving Excellence Program. Van de circa 5.000 leveranciers behalen 100 leveranciers de status van "Partner". De Wim Bosman Groep is uit deze 100 partners tevens verkozen tot "Leverancier van het Jaar 2010".


Het team van Wim Bosman heeft beide awards persoonlijk in ontvangst genomen tijdens een formele bijeenkomst op 1 maart 2011 in Davenport (Moline, Iowa U.S.A.).
De Wim Bosman Groep is de logistiek dienstverlener voor John Deere in Europa.


Media contact

Mainfreight Europe
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een wereldwijde logistiek dienstverlener.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.