Transport Mainfreight
Mainfreight Belgie

Mark Newman nieuwe CEO Wim Bosman Groep

Mark Newman new CEO Wim Bosman Groep
Met ingang van 1 april 2011 is de heer Mark Newman benoemd als CEO van de Wim Bosman Groep. Mark Newman volgt daarbij de heer ing. W.P. Bosman op, die per dezelfde datum is benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van de Wim Bosman Groep. De Wim Bosman Groep is recentelijk overgenomen door de Nieuw-Zeelandse logistiek dienstverlener Mainfreight.

Mark Newman maakt al meer dan 20 jaar deel uit van Mainfreight en was tot voor kort verantwoordelijk voor het managen van het binnenlands transport in Nieuw-Zeeland. De heer Bosman zal Mark Newman begeleiden bij de overgang naar deze functie.

De acquisitie van Mainfreight is een sterke strategische ontwikkeling voor zowel Mainfreight als Wim Bosman en biedt een uitstekend platform om de activiteiten en dienstverlening wereldwijd uit te breiden. Mainfreight was nog niet vertegenwoordigd in Europa. Deze ontwikkeling biedt daarom nieuwe mogelijkheden voor bestaande en toekomstige klanten.

De activiteiten zullen worden voortgezet onder de huidige bedrijfsnaam Wim Bosman en zullen geen consequenties hebben voor de medewerkers. Mainfreight is een beursgenoteerde onderneming. De gelijkenis van de bedrijfscultuur en de strategie van beide organisaties is zeer groot.

Met Mark Newman wil de Wim Bosman Groep de 3pl+ positie verder uitbreiden. Met een wereldwijd logistiek netwerk kan de Wim Bosman Groep volledige supply chain logistics aanbieden.


Media contact

Mainfreight Europe
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een wereldwijde logistiek dienstverlener.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.