Wim Bosman België gaat multimodaal
zee- en luchtvrachtvestiging Mainfreight

Mainfreight opent nieuwe zee- en luchtvrachtvestiging in Le Havre

Op maandag 11 juni 2012 opent een nieuwe vestiging van Mainfreight haar deuren in de Franse stad Le Havre. Deze zee- en luchtvrachtvestiging gaat van start met import groupagediensten en zal haar activiteiten in het derde kwartaal van 2012 uitbreiden met export groupagediensten.

Daarnaast vinden vanuit Le Havre ook alle overige zee- en luchtvrachtdiensten plaats, zoals compleetladingen, luchtvervoer en douaneafwikkeling. “Er bestond tussen Mainfreight en Le Havre al een sterke band via de bestaande groupagediensten vanuit de Verenigde Staten. De volgende logische stap was het opzetten van een eigen vestiging voor zee- en luchtvracht in Le Havre, aangezien dit de toegangspoort is voor het noorden van Frankrijk met een groeiend volume en infrastructuur”, zegt Jon Gundy, European Manager Air & Sea van Mainfreight.


Versterking bestaand netwerk zee- en luchtvracht

De vestiging in Le Havre versterkt de bestaande zee- en luchtvrachtfilialen in Parijs, Brussel, Antwerpen, Rotterdam en Amsterdam. “Hiermee kunnen we ons netwerk uitbouwen en de klant meer waarde bieden”, aldus Gundy.

De inkomende groupagezendingen worden gedistribueerd door Wim Bosman (de vertegenwoordiger van Mainfreight in Europa). Voor klanten betekent dit een naadloze toeleveringsketen, van de plaats van herkomst tot de bestemming in Frankrijk. En dankzij het wereldwijde trackingsysteem van Mainfreight is de toeleveringsketen volledig transparant voor de klant.

Jon Gundy, European Manager Air & Sea Mainfreight
Jon Gundy, European Manager Air & Sea Mainfreight

Onze contactgegevens in Le Havre:

Mainfreight SAS
Centre Havrais de Commerce International
Quai George V
76600 Le Havre
T: +33 6 42 55 84 95
E: chris.wilson@fr.mainfreight.com


Media contact

Mainfreight Europe
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een wereldwijde logistiek dienstverlener.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.