Transport Mainfreight
Mainfreight Belgie

Opening nieuwe vestiging Wim Bosman Polen in Katowice

Wim Bosman heeft een nieuwe vestiging in Katowice, Polen geopend. Katowice ligt in de provincie Silezië, welke wordt beschouwd als één van de economisch gezien best ontwikkelde regio's in Polen. De sterkste industriën zijn hier gevestigd, waaronder de mijnbouw, ijzer en staalindustrie, machinebouw, chemische- en automobielindustrie. Genoeg redenen voor Wim Bosman om een tweede (LTL/FTL) vestiging te openen in Polen.


Nationaal en internationaal transport

De activiteiten van de onlangs geopende vestiging bestaan uit nationaal en internationaal transport waarbij de focus ligt op LTL- en FTL-zendingen. Deze diensten zullen hoofdzakelijk worden uitgevoerd in samenwerking met exclusieve logistieke partners. Groupagezendingen worden afgehandeld via het netwerk van System Alliance Europe.

"De operationele en administratieve activiteiten van de vestigingen in Katowice en Pruszków zijn nauw aan elkaar gekoppeld. Verder maken we gebruik van de bestaande stromen van LTL-zendingen van en naar Polen bij de Wim Bosman Groep", aldus Ryszard Puchalski, Operations Manager Wim Bosman Polen. Dit stelt Wim Bosman Polen in staat een sterk, internationaal maar ook regionaal netwerk voor LTL-zendingen op te bouwen.

"De opening van de nieuwe vestiging maakt deel uit van onze strategie voor de verdere ontwikkeling van Wim Bosman. Het overkoepelende doel is het creëren van een solide basis in termen van groei en ontwikkeling in Polen, Tsjechië en Slowakije, "besluit Beata Krawczyk, Managing Director van Wim Bosman Polen.


Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Dariusz Szczerbiński (Branch Manager Katowice).
Telefoonnummer: +48 728 946 426
E-mail adres: d.szczerbinski@wimbosman.pl

Adres Katowice:
Wim Bosman Polska
Al. Rożdzieńskiego 188a
40-203 Katowice
T: + 48 32 781 05 80
E: d.szczerbinski@wimbosman.pl


Media contact

Mainfreight Europe
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een wereldwijde logistiek dienstverlener.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.