Transport Mainfreight
Mainfreight Belgie

Opening van onze nieuwe vestiging in Hamburg (Duitsland)

Ocean branch Hamburg

Met veel genoegen kondigen wij de opening van onze nieuwe zeevracht vestiging in Hamburg (Duitsland) aan. Naast onze bestaande vestiging in Frankfurt, is dit onze tweede vestiging in Duitsland.

De haven van Hamburg, gelegen aan de Elbe, is de belangrijkste haven van Duitsland en de derde grootste containerhaven van Europa. De haven behandelt jaarlijks bijna 10 miljoen containers (TEU).

Onze diensten

Ons team in Hamburg is gespecialiseerd in alle zeevracht gerelateerde diensten, van FCL en LCL tot Break Bulk en Ro-Ro, inclusief de afhandeling van alle douaneformaliteiten. 

 

De opening van onze nieuwe vestiging in Hamburg, versterkt onze aanwezigheid in Duitsland. In combinatie met ons sterke Europese distributie- en logistieke netwerk, is ons team in staat om door heel Europa end-to-end supply chain-oplossingen te leveren.

 Deze nieuwe mijlpaal is erg belangrijk voor Mainfreight aangezien dit een vervolgstap is in het verder intensiveren van ons Air & Ocean netwerk in Europa.

Als u meer wilt weten over Mainfreight Duitsland, of hoe wij u kunnen supporteren bij uw supply chain behoeften, neem dan contact op met uw lokale Mainfreight vestiging of account manager.

 


Media contact

Mainfreight Europe
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een wereldwijde logistiek dienstverlener.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.