Transport Mainfreight
Mainfreight Belgie

Overeenkomst Benelux warehouse Beiersdorf en Wim Bosman

BDF Beiersdrof

3PL+ logistiek dienstverlener Wim Bosman heeft een driejarig contract getekend met Beiersdorf, het Duitse cosmeticabedrijf uit Hamburg, voor het sterk uitbreiden van de logistieke activiteiten in de Benelux.

Op dit moment verzorgt Wim Bosman de distributie voor de Benelux vanuit het distributiecentrum in Hamburg.

Beiersdorf heeft besloten de logistieke activiteiten (warehousing en value added services) voor de Benelux naar Nederland te verplaatsen en bij Wim Bosman neer te leggen.


Wim Bosman zal de warehouse activiteiten, bestaande uit onder andere orderpicking en verpakkingservices alsook de additionele value added services voor haar rekening nemen, gebaseerd op de specifieke behoeften van Beiersdorf. De werkzaamheden zullen worden uitgevoerd door een groep van 35 medewerkers.

De keuze van Beiersdorf om samen te werken met Wim Bosman in de uitdagende Benelux-markt is gebaseerd op de constante kwalitatief hoogwaardige leverperformance van Wim Bosman en het feit dat Wim Bosman de supply chain van Beiersdorf door middel van slimme op maat gemaakte oplossingen voor haar rekening zal nemen. De strategische locatie, de ‘state of the art’ warehouses en systemen en een intensief partnership vormen de basis voor deze samenwerking.

Wim Bosman zal op 1 juli 2012 starten als warehouse voor Beiersdorf in de Benelux.

BDF Beiersdrof

Over Beiersdorf AG

Cosmeticabedrijf Beiersdorf AG heeft haar hoofdkantoor in Hamburg, Duitsland, en heeft wereldwijd ongeveer 18.000 medewerkers in dienst. De omzet in 2010 bedroeg € 5,571 miljard. Het bedrijf is beursgenoteerd sinds december 2008. Beiersdorf’s NIVEA is werelds grootste huidverzorgingsmerk. Andere namen van Beiersdorf’s portfolio zijn onder andere Eucerin, La Prairie, Labello, 8x4 en Hansaplast/Elastoplast. Beiersdorf heeft 130 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging en staat bekend om haar innovatieve en kwalitatief hoogstaande producten.


Media contact

Mainfreight Europe
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een wereldwijde logistiek dienstverlener.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.