Transport Mainfreight
Mainfreight Belgie

Succesvolle auditweken Wim Bosman Groep

Onlangs werden twee intensieve auditweken met een meer dan tevredenstellende eindconclusie afgesloten. Deze melding deed de lead auditor SGS (Société Générale de Surveillance) de heer Brands aan onze CFO de heer Messink, vooruitlopend op de rapportage.


zorgsystemen van kwaliteit, milieu en voedselveiligheid.

Vijf verschillende auditoren van SGS hebben op de diverse locaties van Wim Bosman in Europa, diverse audits uitgevoerd. Deze audits hebben betrekking op de zorgsystemen van kwaliteit, milieu en voedselveiligheid. De hoofdvestiging in ’s-Heerenberg en de Belgische vestiging Oostende werden standaard, gezien hun omvang, bezocht middels de multi-site constructie. Daarnaast zijn ook de Belgische vestiging in Genk, de Nederlandse vestiging in Geleen, de Franse vestiging in Parijs evenals onze Poolse vestiging in Pruszków geaudited.


Resultaat

Dankzij de audits hebben we een goed beeld van de ontwikkelingen en verbeteringen die er continu binnen de verschillende bedrijven van de Wim Bosman Groep gerealiseerd worden op bovengenoemde zorgsystemen.

Toelichting redactie: Een multi-site constructie houdt in dat het hoofdkantoor verantwoordelijk is voor de documentatie en aanverwante zaken die voor het bedrijf gelden. De sites, die onderdeel zijn van de multi-site constructie, dienen dezelfde werkzaamheden te verrichten. Op deze manier kan er een universele en geïntegreerde auditbenadering plaatsvinden. Een gezamenlijk management is verplicht en er dient een juridische basis aan ten grondslag te liggen.


Meer informatie?


Media contact

Mainfreight Europe
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een wereldwijde logistiek dienstverlener.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.