System Alliance Europe
System Alliance Europe

System Alliance Europe awards

Tijdens het zevende jaarcongres van System Alliance Europe, op 24 mei 2012 in Barcelona, werden prijzen uitgereikt aan de beste netwerkpartners in vijf categorieën: innovatie, kwaliteit (kleinbedrijf), kwaliteit (grootbedrijf), verbetering van het jaar en partner van het jaar.

De partners worden hierbij beoordeeld op hun prestaties, belangrijke meetpunten hierbij zijn het maandelijks volume en de maandelijkse kwaliteitsmetingen. Oliver Rüter (voorzitter van de stuurgroep) en Uwe Meyer (managing director System Alliance Europe Agency GmbH) hadden de eer de prijzen uit te reiken aan de beste netwerkpartners.

De innovatie award ging dit jaar naar Wim Bosman te ’s-Heerenberg (Nederland). De prijs werd uitgereikt op basis van het aantal en de kwaliteit van de afgeronde afhaalopdrachten binnen CargoCollect, het transportmanagementsysteem van System Alliance Europe. In de categorie “kwaliteit" wonnen de vestiging van Streck in Möhlin (Zwitserland) en de vestiging van Rhenus in Modřice (Tsjechië). De award voor de "verbetering van het jaar 2011", zowel wat betreft kwaliteit als kwantiteit van verzendingen werd gewonnen door Rhenus in Hilden (Duitsland).

De belangrijkste award, namelijk de benoeming tot “Partner van het jaar 2011” werd vol spanning afgewacht. In deze categorie, waarbij het totaal aantal zendingen en de kwaliteit even zwaar wegen, werd Hellmann Worldwide Logistics (Duitsland) als meest succesvol benoemd.

Meer informatie over alle winnaars kunt u vinden op:
www.systemallianceeurope.net


Wijziging in het voorzitterschap van System Alliance Europe

Wolfgang Niessner van Gebrüder Weiss en Michael Stephenson van Davies Turner worden bedankt voor hun twee jaar als voorzitter en vice-voorzitter van System Alliance Europe. Oliver Rüter, voorzitter van de stuurgroep, bedankt hen voor hun uitstekende inzet voor de Europese samenwerking.

De nieuwe vertegenwoordigers van System Alliance Europe zijn Oliver Rüter van Cretschmar (voorzitter) en Paul Looman van Wim Bosman (vice-voorzitter).

System Alliance Europe
System Alliance Europe

System Alliance Europe

System Alliance Europe is een groupage netwerk dat de competenties van vooraanstaande middelgrote logistiek dienstverleners bundelt. Wanneer een klant contact opneemt met een regionale transporteur, ontvangt hij het complete aanbod van een Europees groupage platform. De hoge kwaliteitsstandaarden, transparante processen en betrouwbare transporten van het samenwerkingsverband worden door organisatorische en informatietechnische richtlijnen gegarandeerd. Binnen Nederland zijn Wim Bosman Expeditie B.V. en Rhenus Road B.V. lid van System Alliance Europe.


Media contact

Mainfreight Europe
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een wereldwijde logistiek dienstverlener.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.