Transport Mainfreight
Mainfreight Belgie

System Alliance Europe breidt netwerk uit in 2011

De logistiek dienstverleners Deutsche Transport-Compagnie Erich Bogdan GmbH uit het Duitse Nurnberg en Schmalz+Schön Eurocargo GmBH uit het Duitse Fellbach versterken het netwerk in de regio Zuid-Duitsland.

Beide bedrijven werken al jarenlang intensief samen met System Alliance Europe partners en hebben een zeer sterke positie ontwikkeld in de internationale expeditie.

Met de beslissing om bestaande zendingenstromen via het System Alliance Europe netwerk te laten verlopen, profiteren beide partners direct van alle voordelen met betrekking tot centraal kwaliteitsmanagement en gestandaardiseerde IT-oplossingen.


Bovendien kunnen de nieuwe partners ook gebruik maken van het 'Start Services' dienstenpakket en kunnen de systemen voor Tracking & Tracing, Europese afhaalopdrachten en 'Gateway' zendingen ingezet worden om klanten nog betere oplossingen te bieden.

Het netwerk in 2011

Inmiddels zijn nu 49 netwerkpartners met 167 branches in 23 landen lid van System Alliance Europe. Uwe Meyer, Directeur van de System Alliance Europe Agency GmbH, kondigt voor 2011 verdere uitbreidingen in het netwerk aan. De focus ligt hierbij op nieuwe partners in gebieden die nog niet over een System Alliance Europe partner beschikken.

System Alliance Europe is een groupage netwerk dat de competenties van vooraanstaande middelgrote logistiek dienstverleners bundelt. Wanneer een klant contact opneemt met een regionale transporteur, ontvangt hij het complete aanbod van een Europees groupage platform. De hoge kwaliteitsstandaarden, transparante processen en betrouwbare transporten van het samenwerkingsverband worden door organisatorische en informatietechnische richtlijnen gegarandeerd. Binnen Nederland zijn Wim Bosman Expeditie B.V. en Rhenus Road B.V. lid van System Alliance Europe.

Media contact

Mainfreight Europe
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een wereldwijde logistiek dienstverlener.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.