System Alliance Europe
System Alliance Europe

System Alliance Europe verwelkomt nieuwe Spaanse partner

Op 25 september 2012 tekende Hellmann Worldwide Logistics S.A. Spanje het partnercontract van System Alliance Europe. Het contract gaat met terugwerkende kracht per 1 juli 2012 in. System Alliance Europe versterkt hiermee de dekking van het netwerk in Spanje.

Zoals iedere System Alliance Europe partner, heeft Hellmann Spanje zich gekwalificeerd voor het SAE-netwerk door te voldoen aan alle eisen met betrekking tot kwaliteitsmanagement en IT, met bovendien een kwalitatief hoogwaardig product en partner affiniteit. Hellmann Spanje heeft vanaf 1 juli 2012 twee vestigingen in El Prat de Llobregat (Barcelona) en Madrid aangemeld. Dankzij de beslissing om bestaande groupage verkeren via het System Alliance Europe netwerk te laten lopen profiteert Hellmann Spanje direct van de voordelen van een centraal kwaliteitsmanagementsysteem en gestandaardiseerde IT, evenals het Clearing-systeem van System Alliance Europe. Daarnaast heeft men ook de beschikking over de Star Services producten, systemen voor Tracking & Tracing en het elektronisch boeken van afhaalorders door heel Europa. Tevens kunnen Gateway trajecten als optie voor klanten worden ingezet.


Nieuwe vestigingen in België en Polen

Verder breidt System Alliance Europe haar netwerk verder uit met additionele vestigingen van bestaande partners: H. Essers & Zonen Internationaal Transport N.V. wordt nu vertegenwoordigd met twee vestigingen in Genk en Wilrijk. Raben Polska Sp. z.o. o. heeft met de vestiging in Liszik nu in heel Polen zeven geregistreerde vestigingen. Inmiddels bestaat het System Alliance Europe partnernetwerk uit 51 middelgrote groupage/expeditiebedrijven met in totaal 183 vestigingen in 25 landen. 

System Alliance Europe
System Alliance Europe

System Alliance Europe

System Alliance Europe is een groupage netwerk dat de competenties van vooraanstaande middelgrote logistiek dienstverleners bundelt. Wanneer een klant contact opneemt met een regionale transporteur, ontvangt hij het complete aanbod van een Europees groupage platform. De hoge kwaliteitsstandaarden, transparante processen en betrouwbare transporten van het samenwerkingsverband worden door organisatorische en informatietechnische richtlijnen gegarandeerd. Binnen Nederland zijn Wim Bosman Expeditie B.V. en Rhenus Road B.V. lid van System Alliance Europe.


Media contact

Mainfreight Europe
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een wereldwijde logistiek dienstverlener.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.