Transport Mainfreight
Mainfreight Belgie

SystemPlus Logistic Service N.V. bekroond tijdens jaarlijkse SystemPlus meeting in Lyon

Afbeelding: Logo_FC_SystemPlus_HR_lettercontour

Tijdens de laatste jaarvergadering van het partnernetwerk SystemPlus Logistic Service, gehouden in Lyon, is ons bedrijf SystemPlus Logistic Service vestiging Genk twee maal bekroond. Op de eerste plaats wonnen we de prijs voor de meeste verbeteringen op het gebied van kwaliteit. Ruud Tousain, branch manager in Genk, mocht deze prijs in ontvangst nemen.

In het bijzijn van onze CEO Ben Fitts en de Nederlandse collega’s, mocht Ruud ook de prijs voor hoogste toename van het aantal zendingen in ontvangst nemen. Na de uitreiking van de awards kregen we gelegenheid om onszelf verder te presenteren aan de leden van het partner netwerk.

Als beloning voor het harde werk van het Belgische SystemPlus team heeft de directie van SystemPlus besloten het team een mooie belonging te geven, waar men zelf een invulling aan mag geven. Als team zijn we erg trots op de behaalde resultaten en we zullen ons voor meer dan 100% blijven inzetten om deze resultaten te overtreffen.

Een extra dankwoord gaat uit naar Eddy Stals die niet bij de jaarvergadering aanwezig kon zijn vanwege ziekte. Zonder zijn kennis, inzet en focus hadden we nooit dit resultaat kunnen behalen.


Media contact

Mainfreight Europe
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een wereldwijde logistiek dienstverlener.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.