Transport Mainfreight
Mainfreight Belgie

Viering 5 jaar Mainfreight in Europa

Viering 5 jaar Mainfreight in Europa
Familiedag Mainfreight

Op zaterdag 16 april heeft de Mainfreight familiedag plaatsgevonden op alle vestigingen van Wim Bosman / Mainfreight in Europa. Deze dag werd gehouden om te vieren dat Mainfreight zich 5 jaar geleden in Europa vestigde. De familiedag werd gevierd met alle team members en familieleden.

Op 1 april 2011 kocht Mainfreight de Wim Bosman Groep aan en zette daarmee voet aan de grond op de Europese logistieke markt. De acquisitie van Mainfreight was een sterke strategische ontwikkeling voor zowel Mainfreight als Wim Bosman. Met een wereldwijd logistiek netwerk is de Wim Bosman Groep in staat om volledige supply chain logistics aan te bieden.

Op de familiedag was er gelegenheid om de familieleden van de team members de wereld van Wim Bosman / Mainfreight te laten zien. Naast de rondleidingen en demonstraties waren er speelvoorzieningsactiviteiten voor jong en oud aanwezig. Kortom, het was een echt familiefeest. Iedereen heeft genoten van deze mooie middag, een groot succes!

Bedrijfsprofiel Mainfreight
Mainfreight Limited is een wereldwijde logistiek dienstverlener met meer dan 200 locaties in Nieuw-Zeeland, Australië, Azië, de Verenigde Staten en Europa.

Het bedrijf is opgericht in 1978 door Bruce Plested, Executive Chairman en is inmiddels uitgegroeid tot de grootste supply chain logistics provider in Nieuw-Zeeland en Australië. Ook in China en de USA is Mainfreight sterk aanwezig met eigen locaties.

Voor meer informatie bezoek de website: www.mainfreight.com


Celebration of 5 years of Mainfreight in Europe
Celebration of 5 years of Mainfreight in Europe

Media contact

Mainfreight Europe
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een wereldwijde logistiek dienstverlener.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.