Transport Mainfreight
Mainfreight Belgie

Wim Bosman België 3e tijdens verkiezing Safety Award

Wim Bosman België 3e tijdens verkiezing Safety Award

In een goed gevuld Koloniënpaleis te Brussel organiseerde TRANSPORTMEDIA op  12 juni 2013 haar jaarlijkse evenement Best of TRANSPORT. Die prijsuitreiking bekroont de meest verdienstelijke transporteurs en concessiehouders.

Meer dan 400 mensen waren samengekomen in het Koloniënpaleis om er de laureaten van Best of TRANSPORT 2013 te ontdekken. Het was dan ook een speciale editie, waarbij vooral de uitreiking van de elfde Safety Award centraal stond. De uitgever van het magazine TRANSPORT Management ijvert met de uitreiking van de Safety Award immers voor een beter imago van de Belgische transportsector.

De elfde Safety Award draaide uiteindelijk uit op een spannend duel waarbij Wim Bosman op een zeer knappe derde plaats strandde.  De juryvoorzitter prees Wim Bosman om de nieuwe veiligheidscultuur die doorheen de organisatie loopt. Deze veiligheidscultuur begint al bij rekrutering van nieuwe chauffeurs en loopt nadien verder door de verschillende opleidingen die chauffeurs dienen te volgen waarbij telkens aandacht is voor het rijgedrag en de wegveiligheid. Aan de ongevallenstatistieken is duidelijk te zien dat Wim Bosman België daar steeds nadrukkelijker de vruchten van plukt. De eerste plaats behoort volgend jaar zeker tot de mogelijkheden indien iedereen ook dit jaar opnieuw zijn steentje bijdraagt om veiligheid doorheen onze organisatie te helpen uitbouwen.

Quality, Environment, Safety & Health-team Wim Bosman België.


Media contact

Mainfreight Europe
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een wereldwijde logistiek dienstverlener.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.