Mercedes-Benz Actros met Euro 6-motor
Wim Bosman België behaalt Truck Safety Award

Wim Bosman België behaalt Truck Safety Award

Truck Safety Award

Al meer dan 20 jaar eert MMM Business Media in België de beste vertegenwoordigers uit de transport- en logistieke sector tijdens de Transport & Logistics Awards. Op 21 februari 2013 werden vijf prijzen uitgereikt in de sector van het wegtransport, en twee prijzen in de logistieke sector. Wim Bosman België won de verkiezing van de Truck Safety Award. 


Juryrapport

In Tour & Taxis in Brussel luisterden meer dan 1.200 aanwezigen naar het juryrapport over het veiligheidsbeleid binnen Wim Bosman België. De jury was erg onder de indruk van de resultaten die de voorbije jaren voorgelegd konden worden. Waar er in 2010 nog 120 ongevallen op de weg plaatsvonden met vrachtwagens van Wim Bosman is dit aantal in 2012 gedaald met 45%. “De daling van het aantal ongevallen heeft vele vaders en valt dan ook niet toe te dichten aan één enkele oorzaak of verbetering”, licht Bart Verhulst, Quality Manager Wim Bosman België toe.


Betrokken bij de veiligheid

De jury is zeer onder de indruk van de begeleiding van Wim Bosman chauffeurs en hoe zij worden betrokken bij het veiligheidsbeleid. “Onze chauffeurs worden gevraagd om actief mee te denken hoe ze nog veiliger kunnen werken en een nog betere service aan onze klanten kunnen verlenen. De daling van het aantal ongevallen bij Wim Bosman België is dan ook het resultaat van de persoonlijke ontwikkelingen die chauffeurs ondergaan hebben om zo veiligheid mee uit te dragen. Onze dank dan ook aan alle chauffeurs die dagelijks veiligheid als prioriteit zien en aan iedereen die meegewerkt heeft aan het behalen van deze award”, aldus Bart Verhulst.

Wim Bosman België behaalt Truck Safety Award

Media contact

Mainfreight Europe
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een wereldwijde logistiek dienstverlener.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.