Transport Mainfreight
Mainfreight Belgie

Wim Bosman België ontvangt West-Vlaams Charter Duurzaam ondernemen

Op 26 juni 2013 werden de jaarcertificaten van het West-Vlaams Charter Duurzaam Ondernemen uitgereikt aan vijftig bedrijven. Wim Bosman België is één van de vijftig bedrijven die het certificaat in ontvangst mocht nemen. Dit certificaat wordt jaarlijks uitgereikt als beloning voor de inspanningen die het jaar ervoor geleverd zijn op het gebied van veiligheid en milieu, maar ook op sociaal en economisch vlak.

Het West-Vlaams Charter Duurzaam Ondernemen is een initiatief van de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij West-Vlaanderen (POM West-Vlaanderen), de Kamer van Koophandel West-Vlaanderen en de certificatie-instelling Bureau Veritas, met steun van de Vlaamse overheid en de provincie West-Vlaanderen.

Wim Bosman België ontvangt West-Vlaams Charter Duurzaam ondernemen
Charter Duurzaam ondernemen

West-Vlaams Charter Duurzaam Ondernemen

Het West-Vlaams Charter Duurzaam Ondernemen is een hulpinstrument voor bedrijven die hun beleid rond duurzaam ondernemen gestructureerd vorm willen geven. Ondernemingen die het ondertekenen, engageren zich om een jaaractieplan te realiseren rond tien thema’s. Jaarlijks beoordeelt een team van onafhankelijke deskundigen de geleverde prestaties. Het team denkt samen met het bedrijf constructief mee over aandachtspunten en verbeteropties. Bij een positieve evaluatie worden de bedrijven gehonoreerd en ontvangen ze het jaarcertificaat.


Winnaars West-Vlaams Charter Duurzaam ondernemen

Wim Bosman België is één van de zeven bedrijven die het jaarcertificaat voor het eerst behaalden. De overige zes bedrijven zijn: Bel&Bo (Deerlijk), Bouwbedrijf FURNIBO NV (Veurne), Grandeco Wallfashion Group (Tielt), Jobcentrum (Gits), KATHO campus Roeselare, en Lannoo Drukkerij (Tielt).

West-Vlaams Charter Duurzaam ondernemen
V.l.n.r.: Dhr. Bart Vansevenant, regioverantwoordelijke Voka West-Vlaanderen – Dhr. Bart Verhulst, Quality Manager Wim Bosman - Dhr. Philippe Tavernier, directeur Duurzaam Ondernemen POM en Dhr. Hans Maertens, directeur-generaal Voka

Media contact

Mainfreight Europe
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een wereldwijde logistiek dienstverlener.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.