Transport Mainfreight
Mainfreight Belgie

Wim Bosman Belgium behaalt opnieuw het jaarcertificaat Duurzaam Ondernemen

West-Vlaams Charter Duurzaam  Ondernemen
West-Vlaams Charter Duurzaam Ondernemen

Wim Bosman Belgium mocht op woensdag 25 juni voor de tweede maal op rij het West-Vlaams Charter Duurzaam Ondernemen ontvangen. Dit certificaat wordt jaarlijks uitgereikt als beloning voor de inspanningen die het voorgaande jaar geleverd werden op het gebied van veiligheid en milieu, maar ook op sociaal en economisch vlak.


Het West-Vlaams Charter Duurzaam Ondernemen is een initiatief van de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij West-Vlaanderen (POM West-Vlaanderen), de Kamer van Koophandel West-Vlaanderen en de certificatie-instelling Bureau Veritas, met steun van de Vlaamse overheid en de provincie West-Vlaanderen. Het West-Vlaams Charter Duurzaam Ondernemen is een hulpinstrument voor bedrijven die hun beleid rond duurzaam ondernemen gestructureerd vorm willen geven. Ondernemingen die het ondertekenen, engageren zich om een jaaractieplan te realiseren rond tien thema’s. Jaarlijks beoordeelt een team van onafhankelijke deskundigen de geleverde prestaties. Het team denkt samen met het bedrijf constructief mee over aandachtspunten en verbeteropties. Bij een positieve evaluatie worden de bedrijven gehonoreerd en ontvangen zij het jaarcertificaat.

Uitreiking Charter Duurzaam Ondernemen
Vlnr: Hans Maertens, directeur-generaal Voka West-Vlaanderen, Carl Decaluwé, gouverneur van West-Vlaanderen, Bart Verhulst Quality Manager Wim Bosman en Philippe Tavernier, directeur Duurzaam Ondernemen POM West-Vlaanderen.

Media contact

Mainfreight Europe
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een wereldwijde logistiek dienstverlener.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.