Transport Mainfreight
Mainfreight Belgie

Wim Bosman Expeditie N.V. wisselt van agent voor Spanje

Seitrans S.A.
Seitrans S.A.

Vanaf 1 april 2014 werkt Wim Bosman Expeditie N.V. samen met één van de meest vooraanstaande Spaanse logistieke dienstverleners, Seitrans S.A. 


I.S. Seitrans S.A. is met haar hoofdkantoor gevestigd in Santa Perpetua Mogoda (Barcelona). Met haar nationale expertise, filialen in Barcelona en Madrid en partners in heel Spanje heeft Seitrans een multinationaal netwerk met een uitgebreide dienstverlening. Seitrans maakt tevens deel uit van de Internationale Italsempione Group, gevestigd in Italië met een eigen netwerk op mondiaal niveau. Door middel van volledige Tracking & Tracing van zendingen, online POD’s en labeling focust Seitrans op een kwalitatieve dienstverlening. Dankzij de samenwerking met Seitrans is Wim Bosman nog beter uitgerust (flexibeler) om te voldoen aan de behoeften van de klant. 


Dagelijks vertrek en superieure looptijden

Met deze nieuwe partner zal de frequentie van vertrek van België naar Spanje sterk uitgebreid worden. Wim Bosman biedt nu dagelijkse groupage, LTL en FTL vertrekken aan. De zendingen hebben een looptijd van 3 tot 4 dagen. 


Media contact

Mainfreight Europe
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een wereldwijde logistiek dienstverlener.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.