Wim Bosman Oekraine Kiev

Wim Bosman Groep opent vestiging in Kiev

Vandaag opent Wim Bosman Oekraïne officieel haar deuren in Kiev. 

De opening van deze vestiging is onderdeel van de strategie van de Wim Bosman Groep om door middel van eigen vestigingen haar netwerk binnen Oost-Europa te versterken. Eerder dit jaar heeft Wim Bosman vestigingen geopend in Hamina in Finland, Moskou in Rusland, Cluj-Napoca in Roemenië en Katowice in Polen. 

Vanuit de nieuwe vestiging zullen naast nationale distributie, vooral transport- en expeditieactiviteiten worden uitgevoerd van en naar Europa en Rusland. Ook zee- en luchtvracht worden door middel van het wereldwijde Mainfreight netwerk aangeboden.

Oekraïne biedt met 45,8 miljoen consumenten een grote afzetmarkt waar nog veel mogelijkheden zijn. Tevens zullen de Oekraïense havens aan de Zwarte Zee een steeds belangrijkere functie gaan vervullen voor de aanvoer van goederen naar Midden- en Oost-Europa.


Ontwikkeling van ons netwerk

"Wij zijn van mening, dat de continue ontwikkeling van ons netwerk de behoeften van onze klanten beantwoordt. Zo bieden wij klanten grote flexibiliteit en efficiënte diensten aan voor zowel binnenlandse distributie, Europese expeditie en warehousing. Deze stap brengt ons weer dichter bij de invulling van onze missie, namelijk herkend worden als de primaire logistieke dienstverlener die tailor-made en duurzame logistieke oplossingen aanbiedt. Binnen Europa via het Wim Bosman netwerk en wereldwijd door middel van het Mainfreight netwerk", aldus Irina Murashko, Branche manager van Wim Bosman Oekraïne.

Wim Bosman Groep opent vestiging in Kiev

Media contact

Mainfreight Europe
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een wereldwijde logistiek dienstverlener.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.