Wim Bosman Moskou
Wim Bosman Rusland, Moskoi

Wim Bosman RUS opent vestiging in Moskou

Wim Bosman heeft haar netwerk verder uitgebreid in Rusland door het openen van een nieuw kantoor in Moskou. Dit kantoor is een aanvulling op de huidige aanwezigheid in ST. Petersburg in Rusland.

De opening van het nieuwe kantoor is onderdeel van de strategie van de Wim Bosman Groep. Op deze wijze wordt het netwerk in Rusland verder uitgebreid voor zowel binnenlandse distributie, internationale expeditie en warehousing diensten binnen, van en naar Rusland. Vorige maand werd al een nieuw kantoor geopend in Hamina in Finland voor een snelle doorvoer van zendingen van en naar Rusland.


Kantoor Moskou

Het nieuwe kantoor in Moskou biedt een vaste standplaats voor het lokale verkoop team, dat zorg draagt voor de klanten in de omliggende regio van Moskou. De kantoorruimte zal echter niet alleen worden gebruikt door de afdeling verkoop, maar ook door de afdeling business development en door de lokale customer service.

“De opening van ons nieuwe kantoor in Moskou moet ons dichterbij het uiteindelijke doel brengen, namelijk dat we ons altijd in de buurt van onze klanten omgeven. Hierdoor kunnen wij namelijk onze klanten persoonlijk informeren over de services die wij bieden. Op deze manier zijn wij veel flexibeler, omdat wij direct kunnen inspelen op de behoefte van de lokale klant", zegt Maria Andreeva, Branch Manager van Wim Bosman Moskou.

Wim Bosman CEE - Rusland

Media contact

Mainfreight Europe
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een wereldwijde logistiek dienstverlener.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.