lean and green ster

Wim Bosman wint als eerste een Lean and Green Star

Als vervolg op de Lean & Green Award, mocht Wim Bosman op 27 juni 2012 ook een Lean and Green Star in ontvangst nemen; nóg een niveau hoger in duurzaam ondernemen.

Vier bedrijven, die hun Lean and Green doelstelling van 20% CO₂-reductie in vijf jaar tijd hebben bereikt, mogen de Lean and Green Star vanaf vandaag voeren als bekroning van hun effectieve inspanningen voor een duurzamere logistiek.


Samen op weg naar duurzaamheid

‘Hand in hand’ is gedurende de uitreiking een regelmatig terugkerend thema, want samen maak je het verschil in duurzaamheid. Door samen te kijken naar oplossingen, zoals efficiëntere manieren van vervoeren, kun je als organisatie daadwerkelijk resultaat boeken.

“Wij zijn trots op onze chauffeurs, onze planners en de nieuwe technieken waarover we beschikken. Samen zorgden we ervoor dat we 20% minder CO₂ hebben uitgestoten en de Star verdiend hebben”, aldus Leonie van Driel, Sustainability Manager Wim Bosman B.V..

“Het  is misschien nog toekomstmuziek, maar bij Wim Bosman staan we na het verkrijgen van deze Lean and Green  Star niet stil. Deze stimulans motiveert ons nóg meer om voor een tweede Star te gaan. Om de lat nog hoger te leggen. Samen met onze klanten gaan we het verschil maken”, gaat Leonie van Driel verder.

Naast Wim Bosman hebben ook; Arla, SCA en Moonen Packaging een Lean and Green Star gekregen.


Media contact

Mainfreight Europe
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een wereldwijde logistiek dienstverlener.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.