Contact us
Mainfreight Belgie

Bedrijfsprofiel

Mainfreight is een wereldwijde logistiek dienstverlener die klantspecifieke en bij voorkeur geïntegreerde warehousing, transport- en distributieoplossing biedt voor haar klanten. Mainfreight blijft haar wereldwijde positie versterken, met vestigingen in Australië, China, Europa, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten. We staan genoteerd op de New Zealand Stock Exchange en werken toe naar onze 100-jarenvisie.
 

Overname door Mainfreight

In april 2011 werd de Wim Bosman Groep overgenomen door de Nieuw-Zeelandse logistiek dienstverlener Mainfreight.

De acquisitie is een sterke strategische ontwikkeling voor zowel Mainfreight als Wim Bosman en biedt een uitstekend platform om de activiteiten en dienstverlening wereldwijd uit te breiden.

 


Onze dienstverlening

De dienstverlening van Mainfreight bestaat uit:


Voordelen van Mainfreight

Ten opzichte van haar concurrentie zijn er diverse redenen om voor Mainfreight te kiezen. Enkele van de meest belangrijke kenmerken van Mainfreight zijn:

  • Geïntegreerde logistieke dienstverlening
  • Hoogwaardige warehouses en Value Added Logistics
  • Fijnmazige binnenlandse distributie, Europese groupage & transport en express diensten
  • Maatgerichte IT, E-Logistics en logistieke oplossingen
  • Wereldwijde zee- en luchtvracht diensten

Over Mainfreight

Mainfreight Limited is een wereldwijde Supply Chain Logistics provider met meer dan 200 locaties in Nieuw-Zeeland, Australië , Azië, de Verenigde Staten en Europa. Het bedrijf is opgericht in 1978 door Bruce Plested, Executive Chairman en is gegroeid tot de voornaamste supply chain logistics provider in Nieuw-Zeeland en Australië.

Ook in China en de USA is Mainfreight sterk aanwezig met eigen locaties en het is de intentie onze aanwezigheid verder uit te breiden in alle hoeken van de wereld, waaronder dus ook in Europa.

Voor meer informatie bezoek de website: www.mainfreight.comMainfreight is een wereldwijde logistiek dienstverlener.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.