Snelle koerier
Mainfreight Belgie

Spoedzendingen en Special Services

Spoedzendingen & Special Services - Mainfreight België staat altijd voor u klaar

Onderscheidende Special Services zoals: beveiligd transport, speciaal transport, koeriersdiensten en spoedzendingen biedt Mainfreight België ook aan naast transport, distributie en logistieke diensten.

  • Al uw dringende opdrachten snel en tegen competitieve voorwaarden uitgevoerd
  • Specifiek en uitgebreid voertuigenpark
  • Wereldwijde services met wereldwijde ervaring in spoedzendingen en special services
  • Controle over deze activiteit vanuit Oostende en Genk dankzij geavanceerde communicatietechnieken en ondersteund door de meest moderne planningsoftware

Spoedzending - 24 uur per dag

Ongeacht of uw spoedzending een pakketje van één kilo is of een vracht van 25 ton betreft, u kunt op Mainfreight België rekenen. Mainfreight België verzorgt uw spoedzendingen 24 uur per dag en 365 dagen per jaar. Mede dankzij de grote diversiteit in ons wagenpark en de flexibiliteit van onze medewerkers kunnen wij u de hoogste kwaliteit bieden. Uw spoedzending wordt vervoerd met het meest geschikte vervoersmiddel uit ons wagenpark. Mainfreight België verzorgt uw spoedzending met grote zorg en aandacht. Transport dat onder tijdsdruk staat, vraagt om een effectieve, snelle en correcte afhandeling. Deze combinatie vindt u bij Mainfreight!


Nationaal en internationaal spoed transport

Mainfreight België is hét koeriersbedrijf voor al uw zendingen als het gaat om spoedtransport. Wij zijn gespecialiseerd in alle landen, zowel nationaal als internationaal. Onze koeriers zijn u door het hele land optimaal van dienst. Of uw zending bestaat uit een envelop of uit een pakket van 2500 ton, wij zorgen voor een betrouwbare levering die volledig voldoet aan uw persoonlijke wensen. Met een spoedtransport via Mainfreight België bent u ervan verzekerd dat uw spoedzending (spoed transport) op het afgesproken tijdstip wordt afgeleverd door een van onze chauffeurs.


Online tool bereken en boek uw zending


Mainfreight is een wereldwijde logistiek dienstverlener.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.